||||

VOLLEYBALL:

Det er greit med en god start når det spilles sluttspill. Det var noe Randaberg fikk i første sett mot NTNUI. RIL-damene ledet 6-0 før gjestene fikk sitt første poeng. Gjestene klare aldri å hente seg inn i settet og Randaberg vant så klart som 25-13.,

Kampfakta sluttspill, kvartfinaler

Randaberg - NTNUI 3-0 (25-13, 25-22 og 25-17),

Randabergs lag:

Maria Åsmul, Maria Dahl, Live Sørbø, Martine Gilje, Karoline Nore,Tuva Aarrestad, Wilde Jakobsen, Maria Poole, Emily Poole, Jenny Adolfsen, Ingrid Kvammen og Rugile Lavickyte.,

, dommer: Geir Vestbø, dommer: Trond Krogsæther,

,Tilskuere: 19,Spilletid: 75 min

Selv om hjemmelaget var store favoritter og vant første sett klart, så er det fortsatt sett å spille - hvor ikke alt går etter planen. NTNUI kom tregt i gang i første sett, men var bedre i sett to. Randaberg slapp seg nedpå en periode og gjestene ledet 16-14.

Randaberg tok seg sammen og hevet seg etter hvert, men gjestene ga seg ikke. De jobbet på, slo fra seg og plukket poeng.

Randaberg ledet 23-21, men det fungerte ikke helt. Det ble time-out på 23-22 ledelse til hjemmelaget.

Det var fortsatt ett poengs ledelse - og da serven går i nettet var det settball. Tuva Aarrestad servet og Randaberg satte en god blokk og det endte til slutt med en smash som ga settseier 25-22.

Normalt er det ikke uvanlig med tre sett for Randaberg på hjemmebane når mostander er lag som NTNUI. Randaberg er et lag som skal være hakket bedre.

NTNUI kom imidlertid bra i gang og ledet 2-1 i settet, men Rugile Lavickyte sørget for 2-2 med slagarmen - som til tider var bra.

NTNUI ga seg ikke, for gjestene forsøkte etter beste evne  å vise at de kunne plukke poeng. Randaberg kom imidlertid der at de fikk 6-3 ledelse.

I noen kamper har vi imidlertid sett at RIL-damene slipper seg ned. Det gjorde laget også delvis i tredje sett, for 6-3 ble til 6-6.

Joda, det holdt seg jevnt i denne delen av settet, men med Randaberg ett poeng eller flere foran - for en periode.

NTNUI var ajour på 13-14 før Randaberg smashet seg tilbake i ledelsen. Videre ble detsom dette utover settet:

• 20-15, smash Lavickyte

Randaberg var fem poeng foran og hadde kontroll. Karoline Nore leverte flere gode server, og når avslutningene satt som de skulle, da var det ett lag med kontroll på banen.

Det holdt seg også settet ut, for da siste ball var i gulvet hadde Randaberg vunnet settet ganske så klart. NTNUI kom ikke til hektene fra 15, for Randaberg slo tilbake og vant settet så klart som 25-17.

RIL-damene gjorde det som var forventet, de vant første kamp etter en helt ok kamp.

– Jeg fikk brukt hele stallen, spillerne leverte bra for seg. Det er viktig med en god start, det fikk vi, sier trener Espen Sørbø etter kampen.