Rekruttene vant - Finnøy et steg nærmere nedrykk

Finnøy trengte poengene mest, men Randaberg ville det helt annerledes. de skulle blant annet revansjere vårens 1–6 tap. Finnøy på sin side er sist, trengte en seier - for det lukter nedrykk av laget.

Dueller var det, men på banen var Randaberg det beste laget og vant fullt fortjent mot Finnøy.
  • Per Thime
Publisert:

FOTBALL: Innledningsvis i første omgang så det litt lysere ut, for det var knapt spilt i 30 sekunder da øybuene tar 1–0 ledelse etter en ganske lettkjøpt scoring av Roar Haug.

Randaberg hadde lette blanding av spillere på laget også i denne kampen. Noen spillere fra A-troppen og en debutant fra juniorlaget var med, hvor juniorspilleren var Filip Odland som startet på benken.

Sjekk alle bildene fra kampen under

Randaberg kom seg fort etter åpningssjokket, for allerede etter syv minutter ble det utligning. Anders Siversen sørget for balanse.

Randaberg spilte en bra førsteomgang, for laget holdt også et bra tempo - nok til at Finnøy virket slitne etter hvert.

2–1 til hjemmelaget kom etter 27 minutter da Erik Brathetland fikset mål.

Det ble en del fine og harde dueller på banen. I løpet av kampen ble det delt ut flere gule kort.

Det holdt seg fram til pause med ledelse til hjemmelaget, noe som var aldeles fortjent.

Etter 59 minutter fikk hjemmelaget en tomålscorer, for Randaberg ble tildelt straffespark av kampens dommer.

Erik Brathetland scoret og da gikk det mot seier for hjemmelaget - samt et steg nærmere nedrykk for Finnøy som bare hadde to seire før kampen. Den ene kom forresten mot Randaberg i vår, da vant Finnøy hele 6–1. Slik var det aldri i nærheten av å bli i kveld.

Vel kvarteret før full tid ble kampen definitivt punktert. Gjestene fra tomatland hadde lite å by på, så da var det bare fortjent at Sondre Ekrene Valen økte til 4–1 for hjemmelaget.

Tre minutter før full tide reduserer gjestene, for debutant Volodymyr Povshuk scorer og da står det 4–2 til Randaberg

Fire gule kort i kampen, alle til Finnøy-spillere. I tur og orden fikk Jarle Mensink, Håkon Baustad Kavli, Asjen Mensink og Henrik Landa se kortet av dommer Lucian Popa fra Austrått.

Rundt 50 tilskuere så kampen på kunstgrasbanen. Med kveldens seier er Randaberg fortsatt på 7. plass, men nå med 17 poeng. Finnøy er sist på tabellen med sine seks poeng.

Randabergs neste kamp er mot MIL 2 og den spilles 2. september allerede. Finnøy møter Kvitsøy i sin neste kamp hjemme på Leikvoll stadion.

Finnøys keeper fikk nok å gjøre, for det ble mange baklengsmål mot Randaberg 2.