KAMP:

— Vi b

egynner å få de fleste tilbake fra skader nå, men fortsatt er syv mann ute med langtidsskader, sier trener Preben Andersen

Man stiller med det laget man har til rådighet, men det er klart at når spillere som Martin Hestvik (kneskade), Henrik Andre Jelsa (røket korsbånd), Vegard Aanestad (strekk) og Vegard Nesse (strekk) er ute, da er utfordringene store. På den positive siden er Thomas Våland og Steffen Haugland meldt på trening i kveld, så kanskje er de klare for serierunde nummer to.

A-laget skulle spilt kamp allerede i kveld, men den er flyttet til i morgen kveld. Motstander er FKH 2.

,—

Uvisst hvem vi møter. Det er jo alltids utfordringene med 2’er lagene. Det vi vet er at det er ett av de beste jr-lagene i landet, så får vi vente og se hvor mange fra A-stallen som blir med i tillegg.

I første serierunde ble det 1-3 tap mot Kopervik. Det var et unødvendig tap - så det kan rettes opp mot FKH-rekruttene tirsdag.

,—

Vi har fokus på oss selv, og hvordan vi skal spille og fremstå, så kommer motstanderen i andre rekke. Det handler om å få til en god prestasjon, så vil poengene også komme når dette er på plass.

PS! Kampen mot FKH2 er flyttet til i morgen etter ønske fra FKH. Årsaken er at juniorlaget deres ønsket en ekstra hviledag etter spill i helgen.