FOTBALL:

Når det gjenstår fire kamper for RILs juniorlag er det fortsatt spenning om laget holder seg i den øverste serien i fylket. Tirsdag kveld så mye bra ut, men seieren glapp noen minutter før slutt hjemme mot Hinna - i de som ble en målfest i begge ender.,

— Etter spill og sjanser burde det vel strengt tatt stått 6-4, men det ble 4-4, sier lagleder Jan Ove Valen etter kampen.

I flomlyset hjemme på kunstgraset var det RIL som startet best - og scoret de to første målene. Kampens store spiller var Jonas Kristiansen Skjæveland. Han scoret de to første målene i løpet av to minutter og sørget for en god start på kampen etter 10 og 12 minutter. Minuttet senere kunne hjemmelaget gått opp til 3-0 da laget fikk straffespark.

Tomålscorer Kristiansen Skjæveland bommet på straffesparket.

Hinna reduserte i til 2-1 etter 24 minutter og det var også pauseresultatet.

Nevnte Jonas Kristiansen Skjæveland var på ballen igjen tre minutter etter pause. RIL opp i 3-1 ledelse og det så bra ut.

Hinna var imidlertid godt med, og etter 59 minutter blir det ny redusering. Det glipper i hjemmelagets forsvar og Hinna scorer enkelt.  Det var ikke slutt med det, for laget blir etter 75 minutter tildelt straffepark. RILs Aidarus Sheikh Nur får gult kort og Hinna utligner til 3-3.

Tre minutter senere var det nevnte Aiadarus Sheikh Nur sin tur å finne nettmaskene. RIL i ledelsen 4-3.

To minutter før full tid utligner Hinna, slik at det hele ender 4-4. Poengdeling betyr for RILs del at laget er på 10. plass på tabellen.

Med gårsdagens resultat er ikke plassen sikret. Det gjenstår fire kamper, hvor alle spilles på bortebane. I tur og orden venter Sandnes Ulf, Bryne 1, Ålgård 1 og Staal Jørpeland 1. Bare Ålgård av de kommende motstanderne er bak Randaberg på tabellen. Det kan gå mot en tøff avslutning for juniorlaget. Siste seriekamp spilles ikke før 14. november.