RIL med to spillere på årets lag i volleyball

|
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

HEDER OG ÆRE:

I helgen var det cupfinaler, uten deltakelse på banen fra Randabergs lag. Men, utenfor parketten var det flere kåringer som ble gjort.,

På noen av disse var så absolutt Randaberg representert, både for kvinner og for menn.

Eliteseriens beste spillere ble nemlig kåret i helgen, basert på sesongen som nå er ferdigspilt.

Live Sørbø er den beste oppleggeren i eliteserien denne sesongen.

Live Sørbø er en viktig spiller for Randaberg, og så god er hun at resten av klubbene har kåret henne som landets beste spiller i sin posisjon, nemlig som opplegger.

I herreklassen ble det også en RIL-spiller som kom med. Kantspiller Johannes Helland-Hansen ble nemlig med som beste spiller på årets lag i herreklassen.

Det ble også delt ut heder og ære innen andre ting. Espen Sørbø kom på 3. plass som årets trener, mens Randaberg kom på 2. plass som arrangør i kvinneklassen og 3. plass i herreklassen.

Til det siste er det blant annet speaker Jan Bekkum som får en del av æren, noe som er velfortjent. Arrangementene hadde ikke vært det samme uten, for Bekkum leverer alltid til terningkast 6 (7). I tillegg ble også TV-produksjonen fremhevet, for når det spilles kamper er det flerkameraproduksjon på plass. Det er også et stort pluss for selskapet som produserer og for Randaberg IL Volleyball som klarer å samle en del seere til sendingene fra Randaberghallen.