FOTBALL: Det er to lag som har skilt seg ut på tabellen så langt denne sesongen. Riska leder på bedre pengsum enn Hinna. Begge lag står med 21 poeng, mens Randaberg står med 13 poeng etter syv kamper. De to første lagene står også med en kam mer enn RIL.

Torsdag er det kamp på Riska hvor RIL-spillerne må være på fra start, som de var mot EIK-rekruttene i forrige hjemmekamp.

— Vi vet at vi møter skikkelig god motstand, kanskje det beste angrepslaget i 4. divisjon, sier trener Preben Andersen.

Det meldes om godt trykk på treningene for tiden. Foto: Per Thime

Mye kan nok tyde på at det er korrekt, for både Vetle Lunde Myhre og Martin Andreas Hansen Mossmann bøtter inn mål for laget. Senest i forrige kamp scoret de to mål hver da laget spilte mot Hundvåg,

— Vi er helt avhengig av en god kampplan og en solid defensiv prestasjon skal vi få med oss tre poeng. Vi spilte kanskje fjorårets beste kamp på hjemmebane mot dem i fjor høst, og ledet komfortabelt 3-0 før de fikk seg to enkle mål på slutten. Vi må uansett opp på samme nivå både når det gjelder innsats og prestasjon for å matche dette i år igjen, og må også ha fokuset helt ut i 90 minutter.

I går gjennomførte RIL-spillerne nok en treningsøkt, for anledningen i regnvær. Det er en etter hvert stor stall Randaberg innehar.

— Trenerteamet har et luksusproblem for tiden med mange gode og tilgjengelige spillere, så det blir en tøff kamp både om plassene på laget, men også om plass i troppen. Guttene er i godt slag for tiden, og det er masse trøkk og energi på trening, så klarer vi å ta med dette inn i kampen, så har vi veldig gode muligheter for et bra resultat.

Torsdag kveld blir trening byttet ut med kamp mot Riska. Foto: Per Thime