Ariel og Kaja er klar: – Vi gleder oss til å kjempe for Randaberg

– Vi har hørt om det gode samholdet her i laget.

 Ariel Vaigafa og Kaja Flatekvål er nykommere for Randabergs damer.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Det er Randabergs to nye spillere, Ariel Vaigafa og Kaja Flatekvål som snakker, de to er akkurat ferdig med den aller første treningsøkten for sitt nye lag, Randaberg Volleyball elite.

– Begge er to lovende spillere med fortid på Topp Volley på Sand. Dagens første treningsøkt var av det rolige slaget, for man skal det innledningsvis i sesongen.

Vi sjekket med de to nye spillerne og lagets trener, Espen Sørbø, etter økten var ferdig.

Etter damene var det herrenes tur. Der kan det også bli spennende denne sesongen.

– Det blir hard konkurranse, for vi ser at Randaberg igjen er blitt en klubb som kontaktes av spillere, sier Tor Ragnar Gilje.

På dagens første trening var det ikke fullt hus, men når alle er på plass vil det være en gruppe på 17–18 spillere.

Lars Maaseide er en av de nye spillerne for Randabergs herrelag.

Flere bilder - bla til høyre

– Det er faktisk nesten sånn «luksusproblem», men vi skal etter hvert ha stallen ned til 14 spillere. I dag er det tre-fire nye navn på trening, så dette skal bli bra.

En av dem som var på plass var Lars Maaseide fra Sandnes. han har de fem siste sesongene spilt for TIF Viking i Bergen, hvor han forrige sesong var en av de sentrale spillerne.

– Nå er jeg hjemme igjen og det er fem år siden jeg reiste fra Randaberg til Bergen. Dette er noe jeg gleder meg til, sa Maaseide før han entret banen sammen med de andre spillerne.

Publisert: