VOLLEYBALL: Damene har i dag spilt to kamper mot det danske laget Holte. I den første kampen ble det spilt fire sett, og da stilte Randaberg et ungt lag, for alle skal prøve seg i disse kampene.

Randaberg tapte alle de fire settene, men hang bra med i de tre første, men ble kraftig slått i fjerde sett. Settsifrene var 23-25, 21-25, 26-28 og 12-25.

Foto: Randaberg Volleyball, skjermdump

Senere i ettermiddag var det ny kamp mot samme lag. Holte er Danmarks beste kvinnelag og dermed også meget god sparring for Randaberg.

I den andre kampen stilte Randaberg et toppet mannskap, mer eller mindre, fra start. Randaberg hang bra med innledningsvis, men etter hvert tok danskene mer over i det første settet og vant det så pass klart som 25–15.

I det andre settet hang også Randabrg bra med, en stund. Men, det danske laget har fem-seks kamper i kroppen allered og var et bedre lag enn Randaberg. Glimtvis viste Randaberg bra volleyball, men Holte vant det andre settet også ganske klart, nemlig 25–18 . Randaberg plukket noen poeng mot slutten, for Holte ledet 24–14 i det andre settet.

Randaberg-damene viste tendenser, men det er meget tidlig i sesongen for laget. Foto: Skjermdump Randaberg Volleyball

Randaberg tok ledelsen 1–0 i tredje sett etter en god avslutning fra kanten av Maria Dahl, men Holte var raskt tilbake på 1–1. Randaberg gjennomførte et bra sett - og hang seg på.

Glimtvis viste laget mye bra - og damene slo til i det tredje settet og vant det 25–17, blant annet etter at Maria Dahl gjør en god jobb som diagonal.

I det fjerde settet er det også jevnt, men Holte drar ifra mot slutten og vinner 25–17. I det siste settet får også Wilde Jakobsen og Martine Gilje seg en liten smell. I tillegg fikk Vilde Sørbø hvile, men alt i alt en bra gjennomført kamp som Holte vinner 3–1.