VOLLEYBALL: Herrelaget til Randaberg har forsterket seg – for inn på trening her om dagen møtte en spansk volleyballspiller.

Miguel Angel Gómez Salazar (24) heter spilleren som er libero og som også er meldt spilleklar for Randaberg som i øyeblikket er på 2. plass i eliteserien.

– Dette er en spiller som i flere måneder har villet komme her til oss. Han kommer nå fra den spanske klubben CV Eivissa på Ibiza.

Det forteller Tor Ragnar Gilje til Randaberg24.

– Historien er den at Miquel tidligere hadde vært i Norge. Han likte seg så utrolig godt at han ville tilbake for å spille volleyball. Her kommer han, han vet at det ikke er lønninger å hente, men vi skal forsøke å hjelpe til med å finne jobb. Denne uka har han vært på trening og han viser veldig godt igjen, forteller Gilje videre.

Denne sesongen har han spilt på nivå to i spansk volleyball hvor han spilte sin siste kamp i 3–1 seieren mot CV Mediterráneo Castellón.

– Nå blir det spennende, for trening er en ting og kamp noe annet, men det vi har sett denne uka virker meget lovende, slår Gilje fast.