VOLLEYBALL: Randaberg-damene spiller en av sesongens aller viktigste kamper på lørdag. TIF Viking er motstander og her snakker vi strengt tatt om seriefinalen. I øyeblikket er bergenserne poenget foran Randaberg på tabellen, men med en kamp mer spilt.

Laget som spiller sine kamper i Åsane har imponert denne sesongen – men er slått av Randaberg i både cup og serie. Lørdag ettermiddag er det nye muligheter, i en kamp hvor Randaberg skal tåle et ørlite favorittstempel.

– TIF Vilkng har vist storform i de siste kampene hvor de har blant annet vunnet to ganger 3–0 mot Koll. De har en kamp mere spilt enn oss og ligger et poeng foran oss på tabellen. Med andre ord blir det topp kamp førstkommende lørdag når vi ønsker de velkommen til Randaberghallen, sier Espen Sørbø, trener for Randaberg.

Randaberg har vunnet to kamper mot TIF Viking denne sesongen, og lørdag er det en slags seriefinale mellom landets to beste lag. Foto: Arkivbilde, Per Thime

TIF Viking har bare tapt en kamp i serien denne sesongen, men det var på hjemmebane i Bergen hvor Randaberg vant 3–1. Samme resultat ble det også i semifinalen i NM, da i Randaberghallen.

– Etter et tøft program siden jul har vi hatt noen dager fri fra volleyball i forrige for å skape overskudd og fokus inn mot resten av seriespillet. Analyser og friske kropper startes med i dag og det gledes til en uke med tøff fighting hele uka.

Randaberg har fire kamper igjen å spille av serien før sluttspillet starter. Først er det TIF Viking, før man møter Lierne (B), Koll (B) og avslutter hjemme mot Førde 16. mars.