To klubber - et felles lag med en slik drakt?

Randaberg og Vardeneset skal samarbeide om felles lag i 4. divisjon. Den første treningen hadde laget søndag kveld.
  • Per Thime
Publisert:

FOTBALL: I klubbene Randaberg og Vardeneset er det et par utfordringer når det kommer til å stille lag i 4. divisjon for damer.

– Vardeneset har for få spillere til å lage A-lag, vi er for få til å ha to lag. Det viktigste er at vi kan gi alle et godt tilbud, derfor samarbeid, sier Randaberg ILs styreleder Frode S. Lindboe til Randaberg24.

Derfor hadde man i går invitert til felles trening for spillerne i de to klubbene - spillere som er ment å være med på et felles lag, Randaberg/VBK i 4. divisjon - og kanskje også som et felles lag for J17 i Vildbjerg Cup når sommeren kommer.

– Vi skal drive lagene sammen med felles støtteapparat i de to klubbene. Vi har trent sammen siden i sommer og ingenting tyder på at dette ikke blir bra.

Det er altså i 4. divisjon samarbeidet skal skje, for Randabergs lag i 3. divisjon skal være som det er og har vært.

– Vi får et lag som er vant med henholdsvis sort og hvitt og rødt og hvit. Det ser vi på og vi tenker å spille i Milan-drakter for dette laget.

I går var det første trening for sesongen.

– Det møtte opp 28 spillere på Vardeneset, hvor 10 var fra VBK. Vi tror dette skal bli et godt tilbud for spillerne på de to lagene som altså skal spille i 4. divisjon.

I går var spillerne på årets første trening.