Scoret sitt sjette hat-trick denne sesongen - RIL-damene tapte

RIL-damene tapte hjemme mot Hinna søndag kveld.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Randabergs damelag fikk det ikke til å stemme i gårsdagens kamp mot Hinna i 3. divisjon.

Nå skal det sies at det var et Hinna-lag som kjemper helt i toppen av tabellen laget møtte - og etter gårsdagens 0–3 tap er det også Hinna som er serieleder to runder før slutt.

Randaberg hang godt med i den første omgangen mot topplaget, men skapte ikke særlig med sjanser foran Hinna-målet, men det gjorde heller ikke gjestene.

Se bilder fra kampen under

Det sto 0–0 etter første omgang på kunstgrasbanen. I andre omgang fikk Hinna en fin åpning. Det var bare spilt to minutter da Julie Haugvaldstad scora og satte ballen bak RIL-keeper Karina Ness Helle.

Det var imidlertid bare det første målet. Samme spiller var nemlig på farten ytterligere to ganger og scoret.

To mål etter 64 og 78 minutter senket RIL-damene, for Hinna vant kampen 3–0. Verdt å ta med seg er også at gårsdagens hat-trick ikke var Hinna-spillerens første denne sesongen.

Haugvaldstad står med 27 mål i 3. divisjon denne sesongen, hvor hun har scoret hat-trick i hele seks av kampene.

Julie Haugvaldstad (20) har scoret seks hat-trick denne sesongen for Hinna. Ett av dem kom i gårsdagens kamp mot Randaberg.

Randabergs lag er på trygg grunn på tabellen og spiller 3. divisjon også neste sesong. Det er to runder igjen å spille, mot Klepp 3 og Havdur/Sola. Begge kampene spilles på bortebane, onsdag og søndag denne uka.