Rennesøy-keeper Martine Langva Ribesen hadde en travel førsteomgang i måt for Rennesøy. Foto: Per Thime

FOTBALL: Det var første gang de to lagene møttes i seriekamp for damer. Rennesøy kom til kamp og var trolig optimister, men det ble ganske fort lagt til siden.

Randaberg-damene ville nemlig sende «øyfolket» gjennom Byfjordtunnelen med tap. Det gjorde de etter en målrik kam som endte med 7–4 seier.

Allerede etter bare 20 minutter ledet Randaberg 5–0. Da var selvsagt kampen punktert og vel så det.

Helle Johanson Lindboe scoret de to første målene, etter 8 og 14 minutter, før Tori Solvik Nome sørget for 3–0 etter 15 minutter, mens Julie Helgevold Mathisen scoret to mål, etter 17 og 20 minutter av første omgang.

Rennesøy hadde før dette ikke hatt noe som helst av sjanser foran Randabergs mål.

Men de kom.

Laget reduserte først minuttet etter 5–0, for Vilde Bråthen Larsen scoret, og åtte minutter før pause sto det 5–2, for Oda Kleppa pyntet på stillingen rett før pause.

Dueller på banen var det, hvor de fleste i første omgang gikk i favør Randaberg. Foto: Per Thime

Flere bilder - bla til høyre

Det var én omgang igjen, så hvorfor ikke bar starte med et mål, tenkte hjemmelaget.

Etter 46 minutter, da pølsene på stadion var nokså varme, sørget Mia Charlotte Nilsen for 6–2 ledelse til Randaberg. En fin start på omgangen for hjemmelaget.

Men Rennesøy spilte en bedre 2. omgang enn de gjorde i første del av kampen. I andre omgang scoret lagene to mål hver, slik at Randaberg vant kampen fullt fortjent 7–4, i det som altså var en real målfest.