FOTBALL:

I kaldt vær på kunstgrasbanen sikret Randaberg seieren mot Hundvåg i siste serierunde.,

Det var litt å spille for, nemlig å forsøke å kvalifisere seg til NM-kvalik som Randaberg24 fortalte tidligere denne uka.

Laget var bra forberedt og kom meget godt i gang. Allerede etter fem minutter tok nemlig laget ledelsen 1-0 etter mål av Ruben Idarson Sirevåg.

Men bare 9 minutter senere var det balanse i regnskapet. Leon Gillies Mannes utlignet for Hundvåg som før kampen hadde like mange poeng som hjemmelaget, men på plassen bak på tabellen.

Randaberg scoret ett mål til før pause. Miran Serdarevic sørget for 2-1 ledelse minuttet for dommer Terje Olsen (Viking) blåste av etter en kald omgang for de få fremmøtte.

RIL-kaptein Marius Naustdal Storevik tok med seg laget ut til adre omgang med ledelse, og kapteinen sto fram da han sørget for 3-1 ledelse etter 58 minutter.

Hundvåg reduserte minuttet før slutt ved Bjørnar Hvidevoll Lea, men Randaberg vant kampen 3-2 og sikret med det resultatet trolig NM-kvalik til neste sesong.

Vinneren av denne pulja i 4. divisjon ble FKH 2. Laget vant i den avgjørende kampen hele 4-0 mot Djerv 1919 sitt rekruttlag.

Kopervik ble nummer 2 og Randaberg på 7. plass etter en helt ok sesong, men ikke mer enn det.

Kveldens spiller i denne pulja var ikke på Randaberg stadion. På Riska vant hjemmelaget hele 9-0 mot Havdur. Vetle Lunde Myhre scoret hele 7 av målene.