Kontrollerte inn til seier i treningskamp - flere debutanter

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL:

Før avspark i Randaberg Arena var det ett minutt stillhet. Anledningen var klubbens mangeårige økonomileder Gunnar Kolnes dødsfall. Spillere og ledere holdt rundt hverandre og viste at han virkelig har hatt mye å si for klubben opp gjennom mange år.,

På tribunen var det også stille - for det satt mange kjente av Kolnes som skulle se kampen. Det var en spesiell opplevelser for de rundt 100 fremmøtte i arenaen.

Randabergs spillere spilte med sørgebånd og hadde ett minutts stillhet før kveldens kamp.

Mastra var motstander i kveldens kamp, ett lag som spiller i divisjonen under Randaberg - i 5. divisjon.

Spillemessig ingen stor kamp fra noen av lagene, men Randaberg var det beste laget, selv om det bør være en del å gå på for det unge mannskapet.

– Det viktige i dag er å spille kampen, for det har vært mye plager med blant annet covid-19. I dag hadde vi spillere som fikk en halvtime på banen, for det er hva de tåler etter å ha vært smittet, sier trener Preben Andersen til Randaberg24.

Ruben Sirevåg sørger for 2-1 i første omgang. Foto: Per Thime

Hjemmelaget scoret to ganger og vant kampen 2-1 etter scoringer av Simen Helland og Ruben Sirevåg, begge i første omgang.

– Vi har flere gode unge spiller på laget som blir bedre og bedre. Jeg synes det ser bra ut. For egen del skal jeg være med så lenge kroppen vil, sa veteranen Omar Sande etter kampen. 32-åringen er med, men hadde sine første treninger denne uka.

De neste ukene blir det flere kamper. Sola 2, Klepp og Vigør er motstandere.

– Nå har vi to kamper, kjekt å endelig vinne mot Mastra. Nå skal vi ta kamp for kamp, ta nye skritt og heve oss mer og mer. Jeg ser vi har en del å gå på, både forover og bakover, sier trener Andersen.

Sturle Lindanger var en av tre debutanter for A-laget.

Randaberg brukte 18-19 spillere i kampen, hvor tre juniorer debuterte. Både Sturle Lindanger, Sondre Grov og Anders Galta spilte deler av kampen.