Det var aldri noen som helst tvil om hvilket lag som skulle stikke av med seieren da Randabergs damelag spilte mot Bryne tirsdag kveld.

Hjemmelaget var nemlig helt suveren og scoret haugevis av mål mot jærbuene.

Hele 9–1 sto det på en eventuell resultattavle etter kampen.

– Det var en bra kamp - og ikke minst deilig å vinne og følge opp seieren fra forrige kamp. I dag var alle på, vi fikk en god start og holdt ut kampen, sier midtbanespiller Ida Lineah Nilsen Løland til Randaberg24.

Gjestene var sjanseløse, for allerede etter bare fem minutter tok hjemmelaget ledelsen 1–0. Hanne Kogstad scoret sitt første, før hun la på til 2–0, bare syv minutter senere.

Hjemmelaget dominerte det aller meste. Det neste kvarteret scoret Julie Helgevold Mathisen, Ida Lillehammer og Karen Viste Madland. Det holdt til 5–0 ledelse etter første omgang.

Festen var heller ikke over. Selv med solid ledelse viste damene godt igjen også de siste 45 minuttene.

Det ble ytterligere fire mål til Randaberg, for Hanna Sandvik Totland (2), Lea Kraft Vistnes og Liva Landsnes Jensen scoret. Innimellom reduserte Bryne, men det sto altså hele 9–1 da kampen var ferdig.

I neste oppgjør venter en hardere nøtt, nemlig Lura.

Bilder i galleri under er tatt av Erlend Mathisen.