Banen er åpen, men det mangler tribuner. Det skal på plass og Sparebankstiftelsen SR Bank bar bevilget en bra sum til Randaberg IL Volleyball. ||||

TORVMYRVEIEN:

Det er slutt å vente, for nå er fire nye baner for sandvolleyball klare for unge og eldre. Det har i mange år vært et savn etter skikkelige forhold for sandvolleyball på Randaberg.,

Noen muligheter har det vært, men av mindre bra kvalitet.  Dette er fire baner av ypperste kvalitet som nå altså er klare for å tas i bruk.

Det skal de også, noe som skjer allerede i morgen. Da er det meldt om full aktivitet, men det skal også være plass til flere ivrige på de fire banene.

,— Norges Volleyballforbund

sin mobile sandvolley bobil kommer i år innom Randaberg og de nye sandbanene ved Randaberghallen. Vi ønsker å etablere et positivt miljø med sandvolley og inviterer alle ungdom i alder +/- 13 år til dette arrangementet nå på lørdag, sier Espen Sørbø til Randaberg24.

Det starter med trening klokken 12.30, etterfulgt av en turnering for deltakerne. Dette vil bli første økt på denne flotte sandflaten.

,—

Klubbens representanter vil være tilstede og det ryktes at selveste ordfører Jarle Bø tar første serv

humrer Sørbø.

I forbindelse med banene er det også tegnet inn tribune, men det er brukt noe mer plass - så i øyeblikket ser man over hvordan en tribune kan komme rundt anlegget. I sommer skal det arrangeres NM for regionlag, men i første omgang ligger det an til moro i sanden allerede i morgen formiddag.

,—

Vi håper også at representanter fra skolene kommer innom for å lære hvordan sandvolley kan bidra positivt også i gymtimen såvel som på fritiden. Den offisielle åpningen av anlegget blir noe senere når ballfanger nett og noe tribune er på plass.