• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL:

Randaberg hadde ikke den store kvelden da rekruttene i 4. divisjon spilte mot Madla 2. Da kampen var ferdig sto det 5-2 på dommerkortet.,

Hjemmelaget fikk en fryktelig start, for Madla ledet 2-0 etter bare 10 minutter. Det var også på lagets to første sjanser.

Rekruttdamene sleit mot Madla og tapte klart.

Randaberg reduserte etter vel en halvtimes spill da Liva Landsnes Jensen fikk testet skuddfote på beste måte. Fra kanten av 16-meteren klinte hun til og sørget for 1-2.

Syv minutter senere var Madla igjen to mål foran og det sto dermed 3-1 til gjestene etter første omgang.

I andre fortsatte gjestene, for det ble både 4-1 og 5-1 før hjemmelaget scoret. To minutter før full tid reduserte Julie Henn Helgøy til 2-5, noe som også ble sluttresultatet.

Dermed passerte Madla 2 Randaberg på tabellen.