HÅNDBALL: Randabergs lag i 4. divisjon for herrer spilte sesongens aller siste seriekamp i går kveld.

I Tanangerhallen var det Havørn 2 som var motstander, et lag som før kampen lå på 3. plass og som ville bli der uansett seier eller tap, akkurat som Randaberg lå på 6. plass.

Randaberg har imidlertid vist stigning siste del av sesongen - og avsluttet også med stil. Laget vant nemlig kampen 34–29, etter å ha ledet 16–15 etter første omgang.

Innledningsvis i andre omgang ble det 16–16 og hjemmelaget yppet seg også utover i omgangen hvor laget ledet 23–20 etter 11 minutter.

Randaberg gav seg dog ikke, for de hadde lyst på en god avslutning på sin første sesong i 4. divisjon. Laget tok inn på hjemmelaget og kom seg opp i uavgjort, men rykka i fra motstanderne på slutten av kampen.

Fra 25–25 ble det ble det tre kjappe mål og kampen var snudd til Randabergs fordel, for da ledet laget 28–25.

Forspranget gav de heller aldri i fra seg og kjørte på mot slutten og vant 34–29 etter en strekt og god opphenting.

Toppscorere for Randaberg ble Pål Vallesverd Dannevig, Sebastian Jentoft Klovning og Sondre Vestnes Knudsen, med seks mål - mens Jarand Lein fulgte opp med fem scoringer.

Sistnevnte spiller kom på 2. plass på toppscorerlisten i serien med 63 mål på 14 kamper, et snitt på 4,5 mål per kamp.

Jarand Lein scora fem mot Havørn 2, men ble toppscorer for laget i sesongen og på 2. plass i serien totalt sett. Foto: Per Thime