B og C-gjengen slo seg sammen - sendte Kvitsøy hjem med tap

Randaberg Fotball satser på rekrutteringslag for herrene, noe som betyr at flere spillere fra fjorårets B-lag denne sesongen skal spille for Randaberg 3. I går vant de mot naboene fra havgapet.

Randaberg 3 har startet sesongen, men dette er fra en kamp mot Sunde forrige sesong.,
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Seriestart er ikke før 14. april, men Randaberg 3 er i gang med både treninger og kamper.

Fredag kveld spilte laget hjemme mot øylaget, Kvitsøy - som spiller i 6. divisjon mens Randaberg 3 spiller i 7. divisjon, som de gjorde forrige sesong.

Denne sesongen kan trolig bli bedre resultatmessig. Det er gjort endringer, for Det som var Randaberg 2 i fjor har flyttet spillere over til Randaberg 3, fordi at Randaberg 2 nå består av en stor del juniorspillere og skal være et rekrutteringslag for A-laget.

På den måten kan laget i 7. divisjon få en mye kjekkere sesong enn de hadde sist, for da ble det en del tap.

I går var det altså treningskamp mot Kvitsøy, spilt på kunstgrasbanen på Randaberg.

– Det var kjekt å komme i gang - og ikke minst var det kjekt å se at vi gjorde en god kamp mot Kvitsøy som spiller i divisjonen over oss, sier Torstein Sirnes til Randaberg24.

Han, sammen med Arve Sem-Henriksen Jr er ansvarlig for laget.

I gårsdagens treningskamp var det Pavel Bolfa som scoret begge målene til Randaberg, det første på straffesparg - og han var da med å sørge for at laget fikk en kjekk start på fotballsesongen 2023.

Randaberg 3 spiller ny treningskamp allerede førstkommende tirsdag, borte mot Sunde 2, et lag som spiller i 6. divisjon.

Flere spillere som har spilt på Randaberg 2 eller Randaberg 3 i fjor har skiftet klubber til nettopp Sunde. Både Kristoffer Ree og Michael Goc-Ong Tamminen har spilt kamper for klubbens A-lag denne sesongen - men Henrik Ree, som også har meldt overgang til Sunde, ikke står oppført med kamper ennå.

Publisert: