C-laget klatret på tabellen etter seier

Randaberg 3 vant borte møt Buøy. Her fra kamp mot Sunde tidligere denne sesongen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Randaberg 3 har slitt innledningsvis i serien og sto med bare en seier før gårsdagens kamp mot Buøy 2.

7. divisjonskampen på Buøy endte imidlertid med en fin opptur for Randaberg. Laget vant nemlig en målrik kamp, knepent 4–3.

Randaberg tok ledelsen etter 10 minutter, ved Anders Espevik Mæle, men hjemmelaget utlignet minuttet senere.

Espevik Mæle var på farten igjen - med ballen og sørget for 2–1 ledelse da det var spilt i 36 minutter. Seks minutter før pause ble det utligning fra hjemmelaget da Abdullahi Ali Mahamed ble tomålscorer, det siste målet på straffespark.

På overtid i første omgang var Randaberg tilbake i ledelsen. Marius Olsen sørget for 3–2 ledelse til pause.

I andre omgang , ti minutter etter hvilen, var det igjen Marius Olsen og Randaberg 3 som viste best igjen. Olsen ble tomålscorer da han sørget for 4–2 ledelse.

Buøy reduserte fire minutter før slutt, men Randaberg tok tre velfortjente poeng etter 4–3 seier. Seieren sendte dem også oppover på tabellen, til 8. plass med syv poeng.

I neste kamp er det bunnlaget Havørn 2 som gjester Randaberg, noe som skjer 6. juni på kunstgrasbanen ved Randaberg stadion.