Hver uke spilles det mange kamper på kunstgrasbanen ved Randaberg stadion.

Onsdag kveld var intet unntak - og det ble både seier, tap og uavgjort for de tre Randaberg-lagene som var i aksjon.

Randabergs J13-lag vant mot Staal Jørpeland. Foto: Per Thime

Best ut av det kom J13-laget, for mot Staal Jørpeland ble det nemlig en fin 6–2 seier. I løpet av kampens 11 første minutter ble det scora fire mål, to til hvert av lagene, men Randaberg kjørte på og vant altså 6–2 til slutt.

Se bilder fra tre kamper under her

Randaberg 2 i 13 års-klassen gikk på et stortap mot Rennesøy FK. Foto: Per Thime

Like kjekt var det nok ikke for Randaberg 2 i 13 års-klassen. Laget spilte mot Rennesøy, hadde 1–1 etter tre minutter, men gjestene fra andre siden av tunnelen var best i det meste denne gang.

Rennesøy FK vant nemlig hele 15–1. For Randaberg var det trolig tungt, men det er mange, mange kamper igjen å spille.

Det ble poengdeling etter 0–0 i denne kampen mellom Randaberg-Austrått. Foto: Per Thime

I J15, 2. divisjon var det hjemmelaget som spilte mot Austrått.

Før kampen sto Randaberg med 10 poeng etter tre seire på fem kamper. Dagens sjette serierunde endte målløst mot Austrått, men Randaberg holder en fin 4. plass på tabellen.