Mister spillere - sliter med å forsterke laget

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Mandag i neste uke starter Randabergs A-lag høstsesongen med bortekamp mot Hundvåg.

Vårsesongen for laget var ujevn, fra det gode til det som var noen hakk under. Tabellmessig er det omtrent som forventet, med 7. plass etter halvspilt serie.

Når det kommer til oppstart av siste del av sesongen kommer det etter hvert til å bli med færre spillere enn dem som avsluttet våren. Flere spillere reiser bort av forskjellige årsaker. Marcus Prestegård, Simen Helland, Vetle Olsen fra A-troppen reiser i løpet av august. USA-gjengen drar tilbake. I tillegg skal flere fra jr-laget reise. RIL-trener Preben Andersen forteller at det jobbes med å forsterke laget, særlig i bakre ledd.

– Vi har hatt dialog med flere spillere som er interessert i en overgang til Randaberg, men som ønsker å fullføre sesongen i de klubbene som de spiller for i dag. Ellers er det en rekke spillere i andre klubber som skal studere utenbys, som det er hos oss, forteller han.

RIL-treneren forteller også at det er et par navn på blokka som det jobbes aktivt med å få til klubben.

– Vi får se om det lar seg gjøre eller ikke. Det er ingen krise om vi ikke får inn nye spillere nå. Da blir det eventuelt å se på de spillerne vi har i dag og heller omskolere noen av dem.

Når laget mandag møter Hundvåg bør A-laget starte med å ta tre poeng. Hundvåg har bare vunnet to kamper så langt i serien og står med seks poeng. Det er Hinna som leder serien med sine 33 poeng, tre poeng foran Riska som har en kamp mindre spilt med sine 11 kamper. Randaberg har 16 poeng på 7. plassen.