VOLLEYBALL:

Damene gjorde to meget gode kamper forrige helg da Koll var motstander i de to første semifinalekampene i sluttspillet. 2 x 3-1 vant RIL-damene, noe som betyr at det er nok å vinne én kamp for å ta seg til finalen. Vinner av finalespillet blir seriemestre.,

Damene har vært gjennom og skal gjennom flere treningsøkter før lørdagens første kamp. De vet at de har gode muligheter, men de vet også at de møter et meget godt lag i Koll. Sistnevnte lag har ikke tapt hjemme i serien denne sesongen.

RIL-damene jublet for to seire forrige helg. Lørdag kan laget ta seg til finale i sluttspillet. Foto: FOTO: Per Thime

,—

Det har vært en forholdsvis rolig treningsuke hvor vi samler litt overskudd og forbereder oss til ny semifinale. Vi er klare og spente. Det stemmer at Koll ikke har tapt seriekamper hjemme i sesongen, men vi slo dem i cupen 3-2 i Kringsjåhallen - for deretter å tape i returen hjemme i Randaberghallen.

RIL-treneren forbereder alltid spillerne sine til kamper. Når sesongen nærmer seg slutten og er på det viktigste, dreier det seg ikke om trylling.

,—

Vi jobber med små oppgaver hele tiden og fokusere på oppgaven foran oss. Det er to gode lag som presterer på høyt nivå.Jeg tror kanskje Koll ble litt overrasket i helgen, men kommer til å være revansjesugne. Derfor gjelder mine tre motivasjonsord enda, de som kun spillerne vet om. Jeg håper vi klarer å løfte spillet enda et hakk for å demme opp for et skjerpet Koll lag.

Rugile Lavickyte er en av spillerne på Randaberg. 21-åringen spilte godt forrige helg, spesielt i søndagens kamp. Foto: FOTO: Per Thime

Trener Sørbø har til slutt en ørliten henstilling til lokale folk som befinner seg i Oslo lørdag klokken 19, for da er det kampstart.

,—

Vi håper at noen Randaberg-fans blir å se på tribunen også i Kringsjåhallen da det har alltid en positiv effekt på oss. Forrige helg var det moro med god stemning på tribunen i Randaberghallen.