Oda Skråmestø slapp med skrekken, og ei kneskål ut av ledd. Bare et par uker dette var hun tilbake på banen. |Dette er hvordan et kne ikke skal være. Det opplevde Oda som spiller håndball. ||

HÅNDBALL:

Det var en dramatisk opplevelse da kampen ble stoppet tidligere denne uka for Oda Skråmestø og Randaberg HKs damer. De spilte kamp mot Varhaug, men bare i noen ganske få minutter.,

Etter kort tid ble nemlig kampen stoppet på grunn av skade. Det så med en gang alvorlig ut, for kneet til RHK-spiller Oda var totalt ute av balense - eller ute av ledd.

Ambulanse ble tilkalt og de kom til hallen etter vel en halvtimes venting. For Oda var det en lang tid å vente, der hun nesten vred seg i smerter. Det var ikke rart - for kneet var helt annerledes enn det hun startet kampen med.

— Ja, det er klart var vondt. Jeg ble tatt av banen, kampen stoppet og vi ventet på ambulansen. Da den og mannskaper der kom på plass fikk de kneet på plass igjen. Det var veldig vondt til de fikk meg av banen og stabilisert hele foten.

Hun og alle andre så at noe ikke var som det skulle. Begge lag var også så preget etter hendelsen at dommerveteranen Torbjørn Stokkedal bestemte at kampen skulle avlyses.

— Jeg ble så kjørt til sykehuset for røntgen, først og fremst for å sjekke at det ikke var brudd, noe det ikke var. Neste steg er MR-undersøkelse. Jeg fikk hele tiden meget god oppfølging fra spillere og ledere på begge lag, og spesielt vil jeg takke Varhaug-spilleren som jeg ikke husker navnet på. Hun og andre fikk meg til å tenke på andre ting enn det skadde kneet.

I går var hun tilbake i Randaberghallen, ikke som spiller, men som en av laglederne. RHK-damene spilte ny kamp, mot Sola sine «aldrende» damer, de som alle har flust av kamper på øverste nivå. De hadde med spillere som Moica Nesvok, Monica Meland (bor på Randaberg), Hilde Østbø, Tonje Nøstvold Lunde og Linda Marie Nesheim Dahl.

— Det gikk dessverre ikke så bra, men vi holdt bra følge i første omgang. I andre omgang dro veteranene ifra og vant så klart som 27-18, forteller Oda - som sto over og var en av laglederne.

Hun er usikker på når hun spiller neste kamp. Det avgjør blant annet MR-undersøkelsen.