FOTBALL: I forrige uke deltok han på treninger, og det samme gjør Sondre Liahagen Kolnes denne uka.

Den talentfulle keeperen fra Randaberg studerer i USA, men er hjemme en tur.

– Så langt har dette bare vært kjekt. Det er en ganske ung spillergruppe i Sandnes Ulf, så det har vært en grei gruppe å komme inn i, sier han til Randaberg24.

Keeperen forteller at klubben har hentet inn ny keepertrener Karl-Fredrik Røsland, og lagets nye trener, Thomas Pereira, kjenner han også godt fra tiden han var med på Wang Toppidrett.

– Nå skal jeg trene med laget også denne uka, så får vi se hva som skjer. Jeg får vite mer på torsdag, så det gjelder å holde trykket oppe og vise meg godt fram. Om det blir Sandnes Ulf eller tilbake til USA får vi se, for begge ting er noe jeg ønsker, så får jeg bare finne ut hva som er best for meg nå, fortsetter han.

Elias Ørn (t.v), Kjetil Østbø (trener) og Sondre Liahagen Kolnes. trivdes på treningsleir i Spania sammen med andre elever ved Wang i november 2022. Foto: Knut Norgren

Han forteller at det ikke blir noen stor nedtur hvis det ikke blir kontrakt i Sandnes Ulf, for han trives godt med fotball og studier i USA.

– Uansett hva som skjer så har dette vært en fin mulighet for meg. Jeg er heller ikke alene om å søke utfordringer, for her er også Brodds keeper Erlend Jacobsen. Han er god og er også en spiller jeg kjenner fra tidligere, blant annet da jeg var på treningsopphold i Viking forrige sesong.

Da er det altså opp til trener Thomas Pereira gjør – eller hva keepertreneren til Sandnes Ulf innstiller for overfor treneren.

– Som sagt så håper jeg, men å reise tilbake til USA og 20 plussgrader og mer skal gå bra det også.