FOTBALL: En seier og ett tap, men den siste kampen mot EIK 2 (7–1) gir også forhåpninger om tre poeng i kveldens bortekamp mot Hundvåg.

– Hundvåg er et lag vi absolutt bør ha gode muligheter til å stikke av gårde med alle poengene mot, sier trener Martin Hestvik

Hundvåg har også spilt to kamper, har tapt begge og er ett av lagene som er nevnt i gruppa av lag som kan rykke ned.

Nykommer Benjamin Brekke Munkvold (ex-Bremnes) er klar for kveldens kamp. Foto: Per Thime

Etter de første serierundene er det som forventet Sola som leder. Laget har spilt tre kamper, står med full pott, hele 16–2 i målforskjell og har seriens tre toppscorere.

I forrige kamp var det kaptein Vegard Meling Nesse som sto fram som en målscorer. Han scora tre mål mot EIK-rekruttene og er klar for ny kamp. Ikke alle er det, for det er noen forfall.

– Marius Storevik (ankel), Marcus Prestegård (strekk), Kevin Brendesæter-Janz (sykdom) og Erik Brathetland (kne) er ute, men ellers er vi fulltallige og skal stille et godt og slagkraftig lag, det er jeg sikker på. I kveld forventer jeg å se et aggressivt lag som tar kommandoen fra dommeren blåser kampen i gang, et lag som sender opp masse folk, skaper sjanser og forhåpentligvis scorer flere mål, men samtidig skal vi være påpasselige med Hundvåg sine kontringer - men vårt ønske er å gi Hundvåg en lang kveld på hjemmebane, sier Hestvik.

Randabergs siste kamp mot EIK 2 sendte en dose selvtillit inn i laget.

– Nå satser vi på at dette fortsetter og at vi finner den såkalte «flyten». Da er det veldig viktig med seier i kveldens kamp.