HÅNDBALL: De trives godt sammen på banen, i håndballens laveste nivå her i fylket, 5. divisjon.

Randaberg HK 2 spilte lørdag kamp mot Havørn 2, et lag som lå på 3. plass på tabellen, mens RHK-damene ligger sist - og blir sist etter 16 kamper.

Gårsdagens kamp var vel ikke av den jevne sorten, selv om Randaberg ledet både 3–1 og 5–2 mot topplaget. Havørn kom seg tilbake i kampen, overtok mer og mer og ledet 15–8 etter første omgang. Randaberg hang godt med til det var spilt 22 minutter av omgangen.

I andre omgang gjorde Randaberg et godt forsøk på å hente inn noe av ledelsen til Havørn. Nærmest var laget på 13–18, men etter hvert ble det noe mer.

Til slutt sto 33–18 til gjestene på lystavla da sluttsignalet gikk i Randaberghallen.

Oda Skråmestø ble toppscorer med 5 mål i nest siste kamp. Foto: Arkivbilde

B-laget hadde forsterket seg noe, blant annet ved herrelagets trener Oda Skråmestø. Hun ble lagets toppscorer med 5 mål, fulgt av Rebecca Svendsen med 4 mål.

RHK 2 avslutter serien med kamp senere i dag. Det kan bli den første seieren, men motstander er Egersund, laget som leder divisjonen og som på det nærmeste er klar for opprykk til 4. divisjon.