Siste kamp for A-laget: – Vi har vært uheldige, for dårlige og for naive i år

Når Randabergs A-lag avslutter serien for i år på Ogna, skjer det etter et meget svak sesong.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Laget ligger på 10. plass før de avslutter mot nedrykksklare Brusand i kveld. Hjemme i vårens kamp vant Randaberg hele 7–0, men da hadde også Randaberg et helt annet lag enn de avslutter sesongen med.

– Når jeg teller opp så har vi i løpet av sesongen mistet 15 spillere (!) 11 studenter, to med skade i korsbånd og to som fant andre klubber. Da sier det seg selv at det blir trøblete. Når da juniorgruppen kollapser blir vi for tynne til å ha en stall å drifte to lag. Da blir det som dette, sier Martin Hestvik, trener for laget, som legger til de da også har fått trent for lite – og for dårlig.

Hestvik forteller at det nå blir godt å bli ferdig med den svake sesongen.

– Det har vært en brutal høst der jeg håper og tror at vi alle har tatt en del lærdom. Akkurat det tror jeg vi har – og det er mange unge spillere som har fått kjent på seniorfotball, og det litt før de kanskje hadde sett for seg.

Hestvik mener nivået på 4. divisjon er ganske høyt.

– Ja, det er det og for noen har det vært et litt brutalt møte.

På Ogna er det altså siste kamp i kveld.

– Høsten har egentlig bare blitt sånn at det handler om å komme seg gjennom begge kampene den uke, for A- og B-lag. Ingen blir bedre av det, men vi skal også huske at vi i hele høst har manglet en rekke klare rollespillere i enkeltposisjoner, som at vi i høst stort sett har spilt uten en eneste naturlig midtstopper på banen. Det er noe vi har fått merke, men vi ønsker å avslutte med stil – så vi skal vinne på Brusand.

Publisert: