FOTBALL: Randaberg gutter 15 har i helgen deltatt på Vard Haugesund sin eliteturnering. Dette er en turnering de beste lagene fra Rogaland og Hordaland deltar i.

– Vi reiste opp 15 gutter og fire lagledere, og var veldig spente. Vi bodde på Haraldsvang skole. Guttene spilte tre innledende kamper i gruppespill. Vinner første kampen mot Forus og Gausel, spiller så uavgjort mot Gneist og vinner i en kjempekamp mot Vard Nordnes . Blir da gruppevinner som er en utrolig prestasjon, sier Espen Nedrebø i en mail til Randaberg24. Som gruppevinner gikk laget direkte til semifinalen.

– Her møter vi Sædalen som vi spiller jevnt med om ikke litt bedre, men blir dessverre bortdømt og taper denne 2-0. Er dermed klar for bronsefinale , men denne kampen har ikke guttene mer å gi med skader og tom for krefter og da blir det 4. plass på guttene

Nedrebø avslutter:

– Guttene har gjort en kjempeturnering og kan virkelig være stolt av seg selv som beste lag fra Rogaland . Dette er som alltid en kjempegjeng å reise på tur med, og når det sportslige treffer, ja, da er en fornøyd.