– Alle vi som sitter i garderoben vet at vi er mye bedre enn det vi fikk vist i fjor

Det er vel en uke igjen til første treningskamp for A-laget.

Randaberg-trener Martin Hestvik.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: – Det er bra trøkk og det har sett bra ut på trening så langt, og det er en gjeng motiverte spillere som har lyst å vise seg fram fra en annen side enn det som ble gjort i høst.

Det forteller Martin Hestvik, trener for Randabergs A-lag som skal spille i 4. divisjon, men som i neste uke spiller sesongens første treningskamp, for øvrig mot Sola.

Forrige sesong endte skuffende langt nede på tabellen – men når en ny sesong har startet så er Hestvik ganske fornøyd.

– Troppen vi har er ganske solid og bra. Vi har bra dekning, stort sett over det meste, men vi ønsker også å få inn et par kvalitetsspillere i noen posisjoner, forteller han videre.

Foreløpig er det ikke nye spillere som per nå har meldt seg til tjeneste i persillebygda.

Hestvik forteller videre at mye av sesongen i fjor ble som den ble, spesielt da mange sluttet – og man skulle bære to lag med en allerede tynn tropp.

– Alle vi som sitter i garderoben vet at vi er mye bedre enn det vi fikk vist, og jeg er helt sikker på at en god treningshverdag og bedre kontroll i hverdagen kommer til å heve oss som et lag.

Derfor ser han nå fram til første kamp, neste tirsdag mot Sola.

– Ja, det blir gøy å komme i gang, og ikke minst blir det bra å få målt krefter mot et så bra lag som Sola er. Det blir en tøff test, men vi får også en pekepinn på hvordan vi selv ligger an.

Publisert: