Klare for kamp: – Vi må regne med å være favoritter

RIL-damene er favoritter når laget møter BK Tromsø lørdag ettermiddag.
  • Per Thime
Publisert:

VOLLEYBALL: Randabergs to elitelag er klar for en ny helg med kamper, hvor begge lagene skal til Tromsø for å møte BK Tromsø.

Damelaget har spilt tre kamper foreløpig og står med full pott etter seire mot Lierne, Volda og Førde. Mot BK Tromsø ligger det an til en jaevn kamp, kanskje.

Hjemmelaget er svekket i forhold til forrige sesong og hat ett poeng etter tre kamper. Laget har tapt mot Koll (3–1), Volda (3–1) og TIF Viking (3–2).

Derfor er Randaberg også favoritter til å vinne i Tromsø.

– Selv om Tromsø har hentet inn canadisk forsterkning så må vi nok regne med å være favoritter, og akkurat det har vi blitt bedre på å takle, sier trener Espen Sørbø før kampen som spilles lørdag ettermiddag.

Randaberg reiser med de samme ni spillerne som var med på dobbeltkampene forrige helg.

– Vi jobber videre med samhandling og aggressivitet. Og der vet vi at det blir positivt resultat hvis får vi det til. Vi gleder oss alle sammen til denne kampen.

Herrelaget skal også til Tromsø. Randaberg har forsterket laget siden forrige sesong og står med en seier og ett tap etter to kamper.

Når laget søndag ettermiddag spiller mot BK Tromsø, bør laget har en bra mulighet for seier.

BK Tromsø står med en seier og ett tap og er på plassen bak Randaberg på tabellen. Det er lag 5. og 6. som møtes.

Herrelaget er forventet å være ett av tre-fire topplag denne sesongen, og da bør laget klare å ta med seg seieren hjem etter morgendagens oppgjør.

Publisert: