FOTBALL: Randabergs juniorlag snudde fra 0–1 til 4–1 seier mot Hinna 1.

Hjemmelaget startet riktignok best da de tok ledelsen 1–0 etter mål av Sebastian Osmo etter drøye kvarteret.

Randaberg hadde derimot ikke tenkt å gi seg, for bare fire minutter senere ble det balanse i regnskapet. Jonas K. Skjæveland fant nettmaskene og da var de 1–1.

Så ble det et par avgjørende minutter på Hinna, for etter 33 minutter tok Randaberg ledelsen ved Sander Økland Schøld. Like etterpå hadde Hinna uflaks og satt ballen i eget nett og da var det 3–1 etter første omgang.

De siste 45 minuttene ble det ett mål, også det til Randaberg. Anders Galta Årthun scoret sikkert etter at det var spilt i 54 minutter.

Det ble 4–1 seier og Randaberg klatret til en fin 4. plass på tabellen og henviste Hinna 1 til 10. plassen.