VOLLEYBALL:

Lørdag og søndag spiller Randaberg-damene to kamper i sluttspillet. Det er semifinaler det er snakk om, hvor motstander er Koll.,

Oslo-laget leder allerede 1-0 i kamper, før en eneste kamp er spilt - men laget får den fordelen på grunn av bedre plassering grunnserien der laget ble nummer to.

Det betyr også at Randaberg må vinne en av helgens to hjemmekamper. Det vet trener Espen Sørbø.

,—

Koll er favoritter ettersom de har vunnet 3 av 4 kamper mot oss. Begge kampene i grunnserien og en kamp i semifinale i cupen hvor de satte oss litt på plass etter at vi vant 3-2 i første kamp. Den unge troppen vi har jobber steinhardt for å bli litt bedre hver dag og jeg håper vi skal få vist potensialet over flere kamper.

Koll-damene har en spillerstall på 18 spillere, hvor jevnheten er en av styrkene. Samtidig stiller laget også med solide doser med rutine.

,—

Dette blir ulidelig spennende mot et eldre og mer rutinert lag, men jeg har tro på at disse kampene blir jevne helt til slutt og at vårt nivå nå kan bite godt fra seg mot Koll. Vi har vært et lite hakk bak både Koll og Tromsø i grunnserien, men opplever at vi har utviklet oss veldig bra gjennom sesongen.

Dermed kan også Randaberg gjøre det bra i helgens kamper. Nå håper RIL-treneren at publikum virkelig finner veien til Randaberg, hvor første kamp er lørdag klokken 15.

,—

Damene er klar, vi er skadefri, sykdomsfri og fokusert mot kampene nå i helgen. Vi håper på  et entusiastisk publikum som ekstra støtte.