SPORT: Vi skal tilbake til Golf-NM i Kvinesdal, der Randaberg sitt golflag klarte å sikre bygda en sjette plassering. I fjor kom laget fra bygda på 14 plass, så en sjetteplass er en betraktelig forbedring.

Med en totalt poengscore på 562 endte de hakk i hjel bak Mandal, og det var kun fem poeng som skilte Randaberg fra Grimstad. Sistnevnte kom forøvrig på syvende plass.

Foto: Privat

Randaberg24 tok en prat med Sveinung Lein, som er middels fornøyd med årets mesterskap.

— Det har vært noen lange dager, og jeg er gåen i beina. Vi har vært heldig med været og oss lagspillere i mellom har hatt en god tone, forteller han.

Selv gikk Lein kun den ene runden i går, men i dag stod han løpet ut. Lein gir seg ikke med dette mesterskapet, og skal gjøre alt for å nå lengre neste år.

— Vi kom på plass 14. plass i fjor, i år endte vi på 6. plass, neste år tar vi fram storslegga og satser på topp 3 plassering, avslutter Lein.

Foto: Privat

Han forteller også at de hadde problemer med vinden og at deres prestasjon stod til litt under forventningene, men vi i Randaberg24 gratulerer de fire lagspillerne fra vår lokale golfklubb med gjennomført mesterskap.