Poengdeling for damene etter rotete førsteomgang

Randabergs damelag spilte onsdag kveld mot Djerv 1919.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: Djerv 1919 var motstander for dameleg hjemme på stadion onsdag kveld. Det ble knepen 4–3 seier - etter en rotete førsteomgang hvor målene rant inn i begge ender av banen.

Randaberg tok en tidlig ledelse allerede etter at minuttet var spilt. Ida Lineah Nilsen Løland var målscorer.

Lea Kraft Vistnes blir kreditert 2–0 målet til Randaberg i første omgang.

Bare ni minutter senere var det 2–0 - for Lea Kraft Vistnes scoret en noe lettkjøpt scoring, for ved dette tilfellet var ikke forsvaret patent hos gjestene, ei heller keeper.

Klarert og patent var det heller ikke hos hjemmelaget i første omgang. Randaberg ledet 2–0, men slapp Djerv 1919 inn i kampen igjen. Først ble det 2–1 etter 16 minutter, men det ble også 2–2 etter 27 minutter.

Heller ikke ved disse anledningene var det veldig bra bakover for hjemmelaget.

Elise Nylund Bø steppet inn som keeper i kveldens kamp.

Det tok seg imidlertid opp litt, for fem minutter før pause ble det 3–2 ledelse. Malin Tumert Løland sørget for at det så ut som laget skulle gå i garderoben med ledelse.

Slik ble det ikke, for på overtid ble det 3–3.

I andre omgang var det et annet RIL-lag som kom på banen. Spillerne kjempet og jaget scoringer, men gjestene holdt buret rent i omgangen.

Dermed ble det 3–3 og poengdeling.

– I første omgang er det fryktelig rotete, men spillerne hever seg i de siste 45 minuttene. Vi jaktet seier, men den siste touchen sitter ikke. Vi er litt misfornøyd med bare ett poeng i en kamp vi stregt tatt burde tatt alle tre poenge i, sier RIL-trener Kjetil Løland til Randaberg24 etter kampen.

Publisert: