A-laget i POL-turneringen - slik spilles kampene

Marius Naustdal Storevik og A-laget avslutter sesongen med POL-turneringen. Første kamp spilles mandag.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

BALLSPILL: Da Stemmen ble klar i 1963, arrangerte Pol den aller første høstturneringen i fotball. Turneringen er den lengstlevende fotballturneringen i Norge, utenom Norgesmesterskapet.

Randaberg har vært med flere ganger, men siste seier var tilbake i 2012-sesongen hvor laget vant 1–0 mot Vardeneset, etter mål av Klaus Vikesdal Petersen. Kampen ble da spilt i Randaberg Arena foran nærmere 400 tilskuere.

Det er Stemmen som er kampsted når årets turnering er startet. Som i 2012-finalen er det VBK som er motstander i Randabergs første kamp i turneringen.

Randaberg spiller mot VBK i første kamp i POL-turneringen. Her fra kamp tidligere denne sesongen, i NM-kvalik mot Vardeneset BK.

I årets turnering er Randaberg havnet i pulje med Vardeneset, Sunde og Madla.

RIL-herrene starter årets turnering med kamp i morgen, mandag (20.15) mot VBK. To dager senere er det kamp mot naboene fra Sunde (19.00) mens det tirsdag 29. november er siste kamp i gruppespillet mot Madla (20.00).

Det er fire lag i pulja, men alle går videre til kvartfinaler - for det er færre lag med dette året enn det normalt er.

Kvartfinaler spilles 5.-6.desember, mens semifinaler spilles 8.desember og finalen spilles lørdag 10. desember på Stemmen.

Publisert: