HÅNDBALL: I forrige hjemmekamp stemte lite, men mot Ålgård 3 var det bedre tendenser.

Randaberg startet kampen på en bra måte, spesielt bakover i forsvar. De første 13 minuttene scoret laget fem ganger og ledet 5–0 før Ålgård scora sitt første.

Randaberg holdt på ledelsen ut omgangen og gikk i garderoben på 9–5 ledelse.

I andre omgangs spiste hjemmelaget litt inn på ledelsen, men Randaberg holdt stand - lenge.

Ålgård var målet bak på 13–14 ledelse til RHK-damene, men Randaberg gikk opp i 16–13 ledelse og da gjensto det det under fem minutter av kampen.

Randaberg sprakk på slutten av kampen, for selv med 17–14 ledelse ville det seg ikke.

Ålgård scora kampens tre siste mål og dermed ble det 17–17 og ett poeng til Randaberg-damene.

Ålgård utlignet 27 sekunder før slutt. Men, når et lag leder med tre mål, med under tre minutter igjen, da bør laget vinne slike kamper.

Celin Støle Simonsen ble toppscorer for Randaberg med fem mål.