Feide BK Tromsø av banen - neste helg er det toppkamp

Randaberg spilte kamp mot BK Tromsø i ettermiddag, hvor blant annet nykommer Håvard Aarrestad spilte.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL:

I det første settet hadde Randaberg god kontroll, fra start og til siste ball traff gulvet til 25–15 seier. Det sto riktignok 3–3, men Randaberg fikk tre raske poeng og var oppe i en god ledelse, som ble større og større.

I det andre settet fikk Randaberg en god start. Laget ledet så klart som 12–5, men slapp seg ned og BK Tromsø knep nok poent til at Randaberg tok time-out på 12–9 ledelse.

Randaberg sikret de neste poengene og kom seg opp i 15–9 ledelse. Da tok hjemmelaget time-out, uten at det hjalp. Randaberg reiste nemlig ytterligere ifra og ledet 18–9 og var på vei mot ny settseier.

Settseier ble det i utklassingsstil, for RIL-herrene vant settet 25–14 og ledet dermed 2–0.

Det aller meste tydet på 3–0 seier til Randaberg. I det tredje settet startet Randaberg på best mulige måte. Randaberg ledet 11–4 før hjemmelaget kom seg noe mer inn i kampen, men RIL-herrene hadde bestemt seg, de skulle vinne settet og kampen.

BK Tromsø plukket noen poeng og kom nærmere. RIL-trener Tor Ragnar Gilje tok time-out på 14–11 ledelse.

Randaberg holdt seg foran, men hjemmelaget hadde ikke helt mistet troen, men Randaberg holdt avstand, ledet 17–12 og det så bra ut i Tromsøhallen.

Randaberg hadde full kontroll og vant også tredje sett klart. Laget hadde matchball på 24–15, men misbrukte den.

BK Tromsø servet, Randaberg leverte i mottak og avsluttet med et solid angrep. Det gav poeng og da ble det 25–16 og 3–0 seier til laget.

SE STATISTIKK FRA KAMPEN HER

Neste kamp for Randaberg er hjemme i Randaberghallen førstkommende lørdag. Da er det Koll som kommer, til det som kan bli en spennende kamp. Koll er av mange regnet som det beste laget i eliteserien, men Randaberg kan også vinne mot dem.

Publisert: