Hedersmerke til Randaberg-treneren

Randaberg-trener Espen Sørbø mottok pris.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

VOLLEYBALL: Under årets Cupfinale ble det delt ut en rekke priser før, under og etter kampene.

På banketten, som Randaberg vant, ble det pris til Randabergs trener Espen Sørbø.

Sørbø fikk Hedersmerke i sølv for sin innsats både som spiller og trener.

Da Sørbø fikk prisen ble det sagt følgende:

«Denne personen startet med volleyball på 80-tallet og var innom flere klubber og landslag før stoppestedet ble klubben som i dag har en meget stor plass i hjertet hans. Foruten å være spiller og trener har han også tilbragt flere timer i klubbens styre med planlegging av sesong og aktiviteter.

Han kan kalles en kverulant, og håper stort sett alltid å få det som han vil. Men som oftest så er jo dette til det beste for klubben og dem rundt den. Han startet sin spillerkarriere på det blide sørland, hadde et lite stopp i øst før han endte opp i Rogaland. Han er en utrolig dyktig trener som har høstet mye heder og medaljer på seniornivå, og vet å få spillere til å prestere bedre enn de hadde trodd var mulig. Han har klart å kapre flere kongepokaler, seriemesterskap og sluttspillmesterskap i sin trenerkarriere. Det er nok ikke mange trenere i volleyball-Norge som ikke vet hvem han er. Han har også klart å bli kåret til årets trener, en pris han selv ikke trodde han noen gang ville motta.

For alle de timene Espen Sørbø har tilbragt i en hall med utallige damer, utallige spillere og utallige reiser til land og strand. For at han alltid fullfører og aldri gjør noe halvveis. For at han gir så mye til frivillighets-Norge. Espen har tatt damevolleyball i Rogaland til nye høyder, satt Randaberg enda mer på kartet og gjort damevolleyball enda kjekkere å se på. Og ute i Europa vet de faktisk at det finnes et lag som heter Randaberg og som kan bite fra seg».

Publisert: