VOLLEYBALL: De har vært borte fra volleyball, både Tuva Aarresyad og Maria Poole. Begge var sentrale for Randabergs elitelag for halvannet år siden og for et halvt år siden.

Søndag formiddag var begge tilbake i spill. i 2. divisjon for Randaberg mot Haugesund.

I kampen de to var med i ble det 3–1 seier, men etter et noen rustent førstesett som Haugesund vant 25–18. De tre neste settene gikk bedre både for laget og for de to spillerne som gjorde comeback. Begge viste godt igjen da settene ble vunnet 25–21, 25–23 og 25–19 i det avgjørende settet.

– De to klarte seg veldig godt, og det var ikke veldig merkbart at de hadde vært borte fra volleyball. Nå ser vi fram til en spennende sesong hvor målet er opprykk og kvalik til 1. divisjon, sier trener Mads Kraft Fossmark til Randaberg24.

Randaberg har bare spilt to kamper, men har full pott, seks poeng, på de kampene.

Tuva Aarrestad sier dette etter kampen:

– Trives med å ha mer fritid, men syns det e kjekt å kunna være med å trene litt i ny og ne, så når muligheten til å hjelpe på kamp kom så stiller jeg gledelig opp!

Maria Poole var altså også tilbake, og likte seg godt:

– Jeg ble ferdig med masteren min i juni og jobber nå fulltid. Jeg er veldig åpen for å være mer med på treninger og kamper. Ble veldig imponert over dynamikken og innsatsen til laget, så det var veldig kjekt å kunne stille til kamp på søndag. Om det er aktuelt å være med fast på et lag er for tidlig å si da hverdagen er veldig ulik hvordan den pleide å være, men å kunne ha mulighet til å være med iblant er veldig gøy.

Randabergs herrer 2 var også i aksjon i 2. divisjon i dag. Laget spilte to kamper i Randaberghallen mot Haugesund og Vegårshei. I den første kampen vant Haugesund 3–0, mens Vegårshei vant 3–1 i den andre kampen.

Det er Vegårshei som er serieleder, mens Randaberg 2 er på 10. plass med seks poeng etter sju kamper.