FOTBALL: Da kan det selvsagt også bli flere scoringer for laget som etter tre serierunder er på 3. plass med sine 9 poeng.

Årets grasbane ser ved første øyekast fin ut, men den er ujevn, tørr og hard - men klar for bruk. Klare er også laget som i kveld skal spille, men gårsdagens trening var av den frivillige sorten hvor 14 spillere møtte, mest til terping av noen detaljer.

Foto: Per Thime

– Jeg håper banen blir vanna før kampen i kveld, den er fryktelig tørr og da blir den også hard, sier trener Martin Hestvik.

Kveldens motstander er MIL som er nyopprykket fra 5. divisjon. I fjor spilte de i pulje sammen med Randaberg 2 - men nå altså i 4. divisjon. Innledningsvis står laget med seks poeng, det samme som Randaberg har.

MIL har vunnet 3–2 mot Vidar 2 og vunnet 4–1 mot Klepp, mens det ble 0–3 tap mot Bryne-rekruttene.

– Det blir tøff motstand på oss i kveld mot et lag som har startet som oss etter tre kamper. Dette er et lag som kommer til Randaberg med selvtillit, men vi skal kjøre på og jakter vår tredje strake seier, sier trener Hestvik.

Flere treningsbilder ser du under

Når kveldens kamp starter i beste sendetid er det også meldt det beste været for fotball. 15–16 grader, sol og pent.

– Det hadde vært kjekt om det kom en del publikum på kampen når vi entrer grasmatta på stadion. Får vi folk på kamp - skal vi sørge for festen på banen.

Hestvik legger til:

– De har en del bra spillere fremover som vi må vær obs på. Ellers handler det egentlig bare om å spille vårt spill. Vi har planer om å trøkke til og gjør det ubehagelig å komme til Randaberg stadion i år. Møt opp, kom på kamp - så skal dere få se, avslutter en optimistisk trener.

PS! Det er Sola som oppskriftsmessig er serieleder etter tre runder. Laget står med 9 poeng og 16–2 i målforskjell. Sola er store favoritter til opprykk. Rosseland er på 2. plass med seks poeng etter to kamper.