FOTBALL: De startet høsten med ett poeng på Buøy, men tok steget til tre kjærkomne poeng i går kveld.

B-laget til Randaberg kom riktignok meget svakt i gang og slapp inn to mål de føeste 14 minuttene, for det var Jarl som tok ledelsen i kampen i 5. divisjon etter 11 og 14 minutter da Alexander Galka og Turgay Davran scora.

Det gikk etter hvert bedre for B-laget, et lag som blant annet hadde med seg Ole-Kristian Førde fra A-lagt. Det var han som sørget for reduseringen til 1–2 etter 34 minutter.

Han er trener for A-laget, men også spiller for B-laget, Martin Hestvik. Foto: Arkivbilde

Men på laget var også han som egentlig har lagt opp, nemlig A-lagets trener, Martin Hestvik.

Når beina holder har han fortsatt mye bra i seg, noe han sørget for etter 36 minutter. Da sto det 2–2 etter scoring av Martin Hestvik.

Så har det vært litt på overgangsmarkedet også i sommer. Henrik Vestlie Håland, fra Randaberg, har nemlig spilt i Sola de siste sesongene.

Nå er han tilbake og i går spilte han sin aller første seniorkamp. Der sørget han for å bli matchvinner da han sørget for 3–2 målet etter 59 minutter.

Fin start på høstsesongen for B-laget med fire poeng på de to første kampene.