HÅNDBALL: Randabergs damelag i håndball har har gjennomført en ustabil sesong, men avsluttet med stil da de i kveld vant klart mot studentene ved Universitetet i Stavanger, UiSI.

Hjemmelaget leverte både foran og bak på banen og ledet 3–0 for studentene scora sitt første mål.

Randaberg hadde stort sett en god ledelse i hele den første omgangen, bortsett fra på 4–3. Så rykka hjemmelaget og ledet 10–5, ti minutter før pause. Da pausesignalet gikk ledet hjemmelaget 15–11.

Lillian Tunge scoret ett av sine 9 mål og ble toppscorer sammen med Celin Støle Simonsen. Foto: Per Thime

I andre omgang var det lenge jevnere, men fortsatt med Randaberg i trygg ledelse fra start til slutt.

Gjestene reduserte tre ganger på rad, hadde da på fem mål å ta igjen på 20–15 ledelse til RHK-damene.

Randaberg kontrollerte og var det beste laget i serieavslutningen, vinner så klart som 30–23.

Randabergs toppscorer i kveldens kamp var Celin Støle Simonsen og Lillian Tunge med 9 scoringer hver. Cathrine Wikheim Merkesdal fulgte like bak med 9 mål. De andre målene ble scoret av Amaile Berge Goa (2) og Sandra Wojcik.

Det er ganske sjelden kost at bare fire spillere tegner seg på scoringslisten i håndball. Solid og god seier, fin avslutning og en god avslutning på seriespillet for damene i 4. divisjon.