Løpsfest rundt Hålandsvatnet

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

LØPING:

— Dette har gått over all forventning, for her har alle fulgt det egelverket som gjelder for tiden, sa arrangør Einar Søndeland til Randaberg24 underveis i Hålandsvatnet halvmaraton.,

Over 400 påmeldte skulle det ha vært, men noen forfall førte til noe mindre deltakelse enn det som skulle ha vært.

— De som har vært med skryter i hvert fall, og det er viktig for oss. Når vi i tillegg får drømmevær rundt løypa blir det ikke bedre enn det.

Einar Søndeland sto for et godt arrangement rundt Hålandsvatnet mandag kveld.

Dagens arrangement startet med løp over syv kilometer, det som er distansen rundt vannet. Det var delt inn i to puljer, klokken 15 og 17.

Sindre Sørensen var raskest av alle og ble klokken inn på tiden 26.05. Sindre Norgren fra Randaberg ble nummer syv, på tiden 27.05.

I pulje to var det Rune Eie fra Spiit som vant, på tiden 24.34, dagens raskeste tid. Nummer to ble Stian Emil Pettersen, mens Bryan Ahmadi Sebastian ble nummer tre.

I kvinneklassen på syv kilometer var det Marie Kloster fra Hinna som var rasket rundt, på tiden 27:37. Nummer to ble Kristin Vabø, mens Oda Gjerstad ble nummer tre.

Roy Andre Erland (1602) gikk til topps på den lengste distansen. Nummer to ble ,ammen bak, Sigbjørn Høydal (1601).

Den lengste turen var 21 kilometer, tre runder rundt vannet. Vinner av løpet ble Roy Andre Erland fra arrangørklubben Spirit, med tiden 1:20:47. Det var 42 sekunder foran Sigbjørn Høydal, GTI Friidrettsklubb. Nummer tre i herreklassen ble Fredrik Nordhaug fra Askim, med tiden 1:23:33.

Bjørn Sigve Dagsland (1611) ble nummer åtte på den lengste distansen.

Bjørn Sigve Dagsland fra Randaberg ble nummer åtte i den lengste klassen. Per Erik Haga fra Randaberg ble nummer 13.

Anja Ingeborg Hoffmann vant kvinneklassen på den lengste distansen.

I kvinneklassen ble det 21 kilometer lange løpet vunnet av Anja Ingeborg Hoffmann på tiden 1:33:43, noe som var hele nesten syv minutter foran neste kvinne, Marit Rossing Hatlestad. Hun fikk notert tiden 1:40:42. Nummer tre i den lengste klassen ble Katrin Olsen fra Urth-Adventures, tiden ble 1:42:08.

Malin Goa (1644) ble nummer fem i kvinneklassen på den lengste distansen.

Det var flere kvinner fra Randaberg med i den lengste klassen. Malin Goa ble nummer fem og Renate Kolnes ble klokken inn til 7. plass med tiden 1:48:59.

Renate Kolnes stilte på halvmaraton og ble nummer syv.

<strong>For fullstendige resultatlister - sjekk dem ut her.</strong>