FOTBALL:

Det var regnet som den vanskeligste kampen til nå, og det ble også slik for Randaberg, da de møtte seriefavorittene Hinna i kveldens kamp.,

Randaberg hang godt med lenge, nesten til pause. Minuttet før dommeren blåste av for første omgang scoret hjemmelaget. Hinna fikk straffespark og Mikal Mæle sørget dermed med 1-0 ledelse.

Det var til dels tøffe tak da Randaberg spilte mot Hinna. Foto: FOTO: Per Thime

Bedre ble det ikke innledningsvis i andre omgang. Bare to minutter var spilt da hjemmelaget scoret igjen. Aleksander Gundersen satte ballen bak Randabergs keeper og dermed var det 2-0.

Det ble en fryktelig start på den siste omgangen for Randaberg, laget som sto med syv poeng etter tre kamper. Det ble ikke poeng i kveldens kamp, for bare tre minutter etter 2-0, ble det også punktering av kampen. Mikal Mæle sørget for sin andre scoring og da var det 3-0 og kampen kjørt for Randaberg.

HER SER DU KAMPFAKTA

Randaberg stilte stort sett samme lag som sist, men nykommer Paal Vistnes spilte fra start. Han er hjemme fra studier i USA og skal være med å bidra i et par måneder.

Randaberg ble også tildelt et par gule kort. Både Vegar Solstrand Ludvigsen og Markus Eik fikk hvert sitt gule, men sistnevnte var heldig som slapp unna det røde kortet etter en skikkelig grisetakling i første omgang. Tidligere RIL-spiller Simen Melhus fikk også gult, men også han var helt i grenseland for rødt etter en hard takling av en RIL-spiller.

Det var ikke Randabergs dag dette, for det var ikke slutt. Hjemmelaget hadde mer på lager og ydmyket Randaberg ved å sette inn 4-0 etter 60 minutter.

Det ble altså langt ifra en opptur for Randaberg, heller en real nedtur etter en fin seriestart. Hinna vinner 4-0 og overtar tabelltoppen etter fire kamper med full pott.

For Randaberg gjelder det å reise seg snarest mulig, og neste oppgave er hjemme mot Hana.