FOTBALL: Det er i det minste noe å ta med seg videre på veien mot en ny sesong, for fredag kveld slo Randaberg til med (forventet) seier mot Brusand. Hele 10–1 vant Randaberg som da endte på en skuffende 10. plass i 4. divisjon.

Ikke bare vant de - men de knuste bunnlaget.

Det er å håpe at en spiller som Ole-Kristian Førde blir med videre, for innledningsvis slo han til med to mål. Først etter 2 minutter da det ble 1–0, men også etter 10 minutter da han doblet ledelsen til Randaberg. Det ble flere.

På kunsgrasbanen på Ogna var det en utmerket start for Randaberg. Brusands grasbane har tatt kvelden - og skal visstnok også gi seg, som grasbane.

Når man først var i gang, for det var Randaberg i høstmørket. Ruben Idarson Sirevåg kjenner til hvor målet står - noen han ettertrykkelig beviste etter 20 minutter, for da ble det 3–0 ledelse.

Randaberg vant vårens kamp 7–0 og det så ut til å bli en lignende kampe dette - i det minste en bra avslutning på sesongen var godt i gang.

Sju minutter før pause scora hjemmelaget da Andreas Ueland reduserte, men minutter før pause får Randaberg straffespark. Marius Naustdal Storevik var sikker og Randaberg ledet 4–1 etter første omgang.

Det så godt ut og ble bedre, men ydmykende for hjemmelaget - men det har det også vært for Randaberg i flere kamper, og det skal vi ikke glemme.

Randaberg hadde funnet gnisten, kjørte på - og over et svakt hjemmelag.

I andre omgang rant målene inn, i den ene enden spesielt.

Ole-Kristian Førde ble dagens mann - og målscorer. På to minutter innledningsvis i andre omgang scoret han to ganger slik at Randaberg ledet 6–1.

Fire minutter senere var det Lester Mitchell som scoret - og samme spiller sørget for 8–1 ledelse etter 56 minutter.

Tre minutter senere var det nær tosifret, for Thomas Granhøy Gundersen sørget for 9–1 ledelse. Lyset hadde gått hos hjemmelaget for lenge siden.

Fire minutter før full tid var Granhøy Gundersen på plass igjen. Ny scoring, hans andre og den 10. for Randaberg. 10–1 ledelse rett før slutt.

Randaberg fikk en fin avslutning på sesongen, det er noe å ta med seg videre til neste sesong. Men, nu er det slutt, 4. divisjon er ferdigspilt og Randaberg kommer på 10. plass.

Til slutt tar vi med at Emerson van der Veen , keeper, debuterte for A-laget i dag. Emerson fikk slippe til de siste 10 minuttene av kampen - og hadde også et par ganger han måtte i aksjon, noe han mestret bra.

Det r neppe siste gang unge Emerson står mellom stengene på A-laget. Han har 30 kamper for B-laget.