FOTBALL: Randaberg 2 hadde ett poeng før gårsdagens kamp i 5. divisjon, men nå står laget med fire poeng.

Gårsdagens kamp mot VBK 2 ble nemlig viúnnet 3–1, og dermed fikk VBK sitt første tap i serien.

Randaberg spilte en veldig god kamp og dominerte stort sett i 90 minutter.

– Guttene la ned en stor innsats, løp enormt mye og det var kjekt å se, sier Marius Naustdal Storevik.

Randaberg ledet 1–0 etter første omgang, mål signert Lester Mitchell, etter 37 minutter.

I andre omgang doblet laget ledelsen, etter 54 minutter fikk Randaberg straffespark og Lester Mitchell sørget for sin andre scoring da det ble 2–0 ledelse.

Det var ikke noen tvil om hvor seieren skulle, den skulle hjem til persillebygda. Jonas Kristiansen Skjæveland fastsatte til 3–0 da det var spilt i 66 minutter.

Gule kort til Sander Økland Schøld og Lester Mitchell. Randaberg gikk med 3–0 seieren opp på fire poeng og er på 8. plass.

Neste kamp er hjemme mot Tasta 2 førstkommende søndag klokken 16.00.