FOTBALL: Randabergs rekrutter spilte mandag kveld mot Buøy. I et kaldt og til dels ufyselig høstvær var det gjestene fra Buøy som startet best.

26 minutter var spilt da André Talge scora og førte Buøy opp i 1–0 ledelse. Randaberg kom tilbake før pause - for Erik Brathetland scoret fem minutter før lagene gikk i en varm garderobe.

I andre omgang ble det flere scoringer - og det var Buøy som tok ledelsen2–1 da det var spilt i 68 minutter. Andre Talgé scoret sitt andre for kvelden og sender gjestene opp i 2–1 ledelse.

Bare to minutter senere ble det utligning. Sondre Ekrene Valen utlignet til 2–2 20 minutter før slutt.

Seks minutter senere tok gjestene tilbake ledelsen. Nicholas Eeg Hansen scoret og sørget for 3–2.

Det så ut til å ende med tap for RIL-rekruttene, men slik ble det ikke. A-lagets trener, Preben Andersen, ville det nemlig annerledes. På dommerkortet sto han som innbytter, men på overtid scora han og sørget for at det til slutt endte 3–3 på den meget slitne kunstgrasbanen.

Fem hule kort delt ut, til Randabergs Kristian Goa Kleven og Magnus Bjørklund Kaasen, samt til Buøy-spillerne Morten Kristensen, Abdirahman Ali Mahamed og Henrik Idsø.

Randaberg er på 8. plass på tabellen med sine 21 poeng, mens Buøy er på 5. plass med 35 poeng.