Holta debuterte for ny klubb i ligaen - polsk avis var ikke imponert

Rune Holta fikk det ikke til å stemme da han debuterte for ny klubb i polsk liga.

SPEEDWAY: Rune Holta kjørte førsteandre for ny klubb i Polen, på nivå to. Der slo han kraftig tilbake.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

SPEEDWAY: 

Rune Holta tok steget ned fra Ekstraliga i Polen og kjører nå det som heter 2. Liga Zuzlowa.,Denne helgen var det første runde for Holta og hans nye lag,

SpecHouse PSŻ Poznań

. det endte ikke bra, verken for laget eller for speedway-føreren fra Randaberg.,

48-åringen endte opp med 3+1 poeng for sine fire heat, hvor 2. plass var det beste. I det første heat står han som ikke fullført, for han fikk problemer med sykkelen, mens han i heat to ble nummer to, nummer tre i det tredje heatet og fjerde plass i det siste.

Den polske nettavisen ,<a href="https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/994546/zuzel-unia-psz-kapitan-i-wychowanek-najlepsi-rewelacyjny-junior-po-stronie-gosci">Sportoweakty</a>, oppsummerer løpene, fører for fører. Der får Holta langt i fra godkjent, han fikk nærmest stryk for innsatsen.

Avisen skriver at Holta skulle være den klare lederen for laget, men denne gang viste han seg som det svakeste leddet. Han hadde følge avisen store problemer med utstyret ved to av de fire heatene. Avisen mener Holta har mye å forbedre - for uten hans gode prestasjoner kan laget slite med å innfri favorittstempelet i ligaen.

Holtas nye klubb tapte ligastarten, for Unia Tarnov vant 46-44.Holta kjører de neste løpene 17. april.,

Speedway er stort i Polen, fullt på linje med fotball. Den første ligamatchen diskuteres også på klubbens side på Facebook. Der er det blanda reaksjoner, men mange så for seg at Holta skulle ta full pott i løpene han kjører. Ved å oversette kommentarene er det også en del kritikk mot veteranen fra Randaberg.

Facebook
Publisert: